Ny orden – “gæstestuderende”
Man kan nu deltage i en ny orden i Decenters læringsrum, hvor man kan melde sig til kun 1 weekend, eller 2 weekender, eller 3 weekender, eller 4 weekender (som deltager i uddannelsen) eller melde sig ind som evighedsstuderende på Decenters håbefyldte drømmeeventyr! Man har nu mulighed for, at vælge at følge uddannelsens fordybelse fuldtud, eller vælge at komme til gæstestudier når man har mulighed til midlertidige fordybelser. Gæstestuderendeordningen kan man melde sig til, når man opdager, at man har åbninger i kalenderen og er fyldt med længsel. (se /uddannelsen for datoer og priser)

Inspirationskursus på Decenter den 7. april 2018.
BEVÆGELSESGLÆDE!!!!!!
Hvordan kan man se om nogen er glad?
Vi vesterlændinge peger på ansigtet og smilet.
Min ven fra Vestafrika siger, at det ser man på hvordan personen bevæger sig.

Lørdag den 28. oktober bliver du udsat for en forførende brise, en svedig storm og nogle venlige dråber af bevægelsesglæde. Du får en mulighed til, at opleve den glæde det er at bevæge sig til musik, i et rum hvor andre glæder sig til at dele den samme oplevelse. Du behøver ingen kropslig færdighed, kun lyst til en usminket piruet.
Bevægelsesglæde er en følelsestilstand af tilfredshed. Måske er en genvej til glæden, at dansebevæge sig sammen med andre, da glæde er en social begivenhed. At storgrine for sig selv er sjælden.

Men måske er det sådan, at bevægelsesglæde er en relativ størrelse, som ikke lader sig indfanges af en specifik handling. Der findes ingen garanti for, at du bliver munter og latterfyldt når du danseleger på Decenter. Men sandsynligheden er usandsynligt stor!

Underviser: Johan Borghäll
Sted: Decenter, Stærmosevej 30, 5250 Odense SV tlf. 40963296 eller 65962545
Tid: 28. oktober 2017 fra 12:00 til 18:00
Pris: 750,-
Deltagere: Medtag din ven, din familie, din partner, din mor, din chef ………
Forplejning: Eftermiddags kaffe/te. Medtag egen forplejning eller arranger noget fællesspisning. Mulighed at bruge Decenters åbne køkken.
Tilmelding: til jborghall@health.sdu.dk senest fredag den 20. oktober 2017

Andre undervisningstilbud på Decenter
Det er muligt, at bestille et personligt undringsvisningsforløb som er skræddersyet til dine ønsker. Det kan være undervisning til en person med et særligt fokus, et par, en familie, en gruppe politikere, en terapeut og klient, venner, kollegaer m.fl. Du kan bestille min undervisning som fødselsdagsgave, eller julegave:

En storebror fik den glimrende idé, at give mig som 25 års fødselsdagsgave til sin lillebror: “Tillykke med din fødselsdag
Din bror har givet dig en usædvanlig gave – en bevægelsesoplevelse med en svensk guru.
Velkommen til ekspressiv træning og livsfilosofiske eksperimenter på mit kursuscenter Decenter.
Ring til mig på 40963296 så aftaler vi en dag til eventyret.”
Venlig hilsen Johan

”Jeg…. længtes efter porten til et fortryllet teater, kun for forrykte.”
”I nat fra klokken fire
magisk teater
kun for forrykte.
Entreen koster
den besøgendes forstand.”
”Steppeulven”, Hermann Hesse