“Gæstestuderende”
Hvis man ikke har mulighed at deltage på de fire weekender som indgår i uddannelsen kan man melde sig til kun en weekend, eller to weekender eller tre. Man har mulighed for, at vælge at følge uddannelsens fordybelse fuldtud, eller tilmelde sig gæstestudier når man har mulighed til midlertidige fordybelser. Du melder dig til som gæstestuderende senest den 1 august.

Pris for en weekend: 3.500,-

Inspirationskursus den 8. september 2018
Lørdag den 8. september bliver du udsat for en forførende brise, en svedig storm og nogle venlige dråber af bevægelsesglæde. Du får en mulighed til, at opleve den glæde det er at bevæge sig til musik, i et rum hvor andre glæder sig til at dele den samme oplevelse. Du behøver ingen kropslig færdighed, kun lyst til en usminket piruet.
Bevægelsesglæde er en følelsestilstand af tilfredshed. Måske er det en genvej til glæden, at dansebevæge sig sammen med andre, da glæde er en social begivenhed. At grine for sig selv er sjælden.

Men måske er det sådan, at bevægelsesglæde er en relativ størrelse, som ikke lader sig indfanges af en specifik handling. Der findes ingen garanti for, at du bliver munter og latterfyldt når du danseleger på Decenter. Men sandsynligheden er usandsynligt stor!

Underviser: Johan Borghäll
Sted: Decenter, Stærmosevej 30, 5250 Odense SV tlf. 40963296 eller 65962545
Tid: 8. september 2018 fra 12:00 til 18:00
Pris: 800,-
Deltagere: Medtag din ven, din familie, din partner, din mor, din chef ………
Forplejning: Eftermiddags kaffe/te. Medtag noget til fællesspisning i eftermiddagspausen.
Tilmelding: mobilepay 40963296 og til jborghall@health.sdu.dk senest mandag den 3. september 2018.

”Tak til alle for en dejlig eftermiddag. Det var sjovt, givende, fornøjeligt og varmt. Det var noget med at lege med sig selv, lege med andre, finde ud af sig selv og finde ud af de andre. Jeg kigger snart forbi igen.” Michael, IT-projektleder

Andre undervisningstilbud på Decenter
Det er muligt, at bestille et personligt undringsvisningsforløb som er skræddersyet til dine ønsker. Det kan være undervisning til en person med et særligt fokus, et par, en familie, en gruppe politikere, en terapeut og klient, venner, kollegaer m.fl. Du kan bestille min undervisning som fødselsdagsgave, eller julegave:

En storebror fik den glimrende idé, at give mig som 25 års fødselsdagsgave til sin lillebror: “Tillykke med din fødselsdag
Din bror har givet dig en usædvanlig gave – en bevægelsesoplevelse med en svensk guru.
Velkommen til ekspressiv træning og livsfilosofiske eksperimenter på mit kursuscenter Decenter.
Ring til mig på 40963296 så aftaler vi en dag til eventyret.”
Venlig hilsen Johan

”Jeg…. længtes efter porten til et fortryllet teater, kun for forrykte.”
”I nat fra klokken fire
magisk teater
kun for forrykte.
Entreen koster
den besøgendes forstand.”
”Steppeulven”, Hermann Hesse