“Gæstestuderende”
Hvis du ikke har mulighed at deltage på de fire weekender som indgår i uddannelsen kan du melde dig til en weekend, eller to weekender, eller tre, hvis der er plads på modulet. Du har mulighed for, at vælge at følge uddannelsens fordybelse fuldtud, eller tilmelde dig gæstestudier med mulighed til midlertidige fordybelser. Ring 40963296 og spørg om der er pladser tilbage på holdet. Pladsen er dog ikke garanteret hvis der tilmelder sig fuldtidsstuderende. Du melder dig til som gæstestuderende ved skrive under kontraktet for gæstestuderende. Skriv til decenter@decenter.dk og bed om at få tilsendt kontraktdokumentet. Tilmelding senest den 16. august 2024. (Modul D 2023 blev fuldbokket i begyndelsen af maj 2023.)

Pris for: en weekend: 3.675,- , to weekender 7.100,- , tre weekender 10.525,- (inkl. kost og logi)

Parkursus
Nogle gange kan det være inspirerende, at gøre noget sammen som vi ikke plejer.
Hvad med at reservere en eftermiddag til kun dig og din partner, uden børn og arbejde. Lege sammen, sanse hinanden og gøre nogle refleksioner over det at leve sammen. I får også en mulighed for, at møde andre og udveksle glæder og fortroligheder. Du kan også komme alene, til et midlertidigt parskab.

Andre oplevelsestilbud på Decenter
Det er muligt, at bestille et personligt undringsvisningsforløb som er skræddersyet til dine ønsker. Det kan være undervisning til en person med et særligt fokus, et par, en familie, en gruppe politikere, en terapeut og klient, venner, kollegaer m.fl. Du kan bestille min animering som fødselsdagsgave, eller julegave.

Her følger nogle eksempler på forskellige forløb:

Jeg har haft et forløb med en familie på 16 medlemmer fra tre generationer som en 70 års fødselsdagsgave. Her følger en feedback på oplevelsen fra fødselaren sendt til hendes son Ole:
Kære Ole. Jeg gik ind til dagen med åbent sind og fuld af forventninger om noget, vi ikke havde prøvet før sammen. Mine forventninger blev opfyldt til fulde.
Vi blev mødt med åbenhed og varme til dette idylliske sted. Og Johan omfattede os alle med samme varme og stor respekt og formåede at skabe et rum af tryghed, så alle eventuelle forsvarsmekanismer blev ikke eksisterende.
Jeg oplevede at hele min familie legede, dansede, sansede og gav stor kærlighed til mig og til hinanden under Johans kyndige og diskrete dirigentstok. Og alt ledsaget af dejlig, varieret musik.
Teenagebørnebørnene syntes det var en dejlig dag, var måske lidt usikre på om det havde været det samme, hvis det var kammerater, de var sammen med!
Jeg er overbevist om at hele familien nød dagen på samme måde som jeg gjorde.
Tak igen for en dejlig dag, Ole.
Kærlig hilsen mor

Så har jeg haft en mandeloge med 9 tidligere studerende fra Idræt til undringsvisning på Decenter.
“Vi skylder dig nemlig så meget – du har været en væsentlig del af vores individuelle og fælles vej. Derfor var det fantastisk at opleve det hele igen – men på ny.
Efter vores forløb var vi helt høje på oplevelsen. Det er jeg stadig, hvor jeg sidder på job i København – og drømmer mig tilbage til gården på Fyn. Til det nu jeg var i – med de andre og dig.

Mange tak fordi du tog dig tid til at give os denne oplevelse. Den tager vi med os for altid.”

En storebror fik den glimrende idé, at give mig som 25 års fødselsdagsgave til sin lillebror: “Tillykke med din fødselsdag
Din bror har givet dig en usædvanlig gave – en bevægelsesoplevelse med en svensk mester.
Velkommen til ekspressiv træning og livsfilosofiske eksperimenter på mit kursuscenter Decenter.
Ring til mig på 40963296 så aftaler vi en dag til eventyret.”
Venlig hilsen Johan

Her følger et citat fra bogen ”Steppeulven”, som på en særlig måde været med mig gennem årene. Som en udfordring og som en reference til min bog: “Pædagogik for forrykte”.

”Jeg…. længtes efter porten til et fortryllet teater, kun for forrykte.”
”I nat fra klokken fire
magisk teater
kun for forrykte.
Entreen koster
den besøgendes forstand.”
”Steppeulven”, Hermann Hesse